• Lisanne van Erk met de eerste Floor!.
• Lisanne van Erk met de eerste Floor!. Foto: Geurt Mouthaan

Floor!: de nieuwe glossy van de Krimpenerwaard

regio • Vanaf deze week is de Krimpener- en Lopikerwaard een nieuwe glossy rijker: Floor! Een heerlijk lifestylemagazine met de mooiste verhalen uit de waard.

"De Floor is een lifestyleglossy met een regionale twist. We wonen in een mooi en bijzonder gebied en dat willen we in de Floor naar voren laten komen. Het is een magazine geworden dat lekker wegleest tijdens een kop koffie of thee", vertellen initiatiefnemers Birgit van Wijngaarden en Marijke Verhoef van Kontakt Mediapartners.

De uitgeverij maakte alweer bijna vijf jaar de FLORIS, een business- en lifestyleglossy die huis aan huis werd verspreid in de Krimpener- en Lopikerwaard. Tijden veranderen, trends veranderen, de markt verandert. Daarom vonden Birgit en Marijke dat het tijd was voor een grote restyling van de FLORIS.


Ze besloten samen met het team om FLORIS een zusje te geven, de Floor. "In de Floor lees je interviews met inspirerende vrouwen, zoals in deze eerste editie Marloes van Stam uit Schoonhoven. Zij is bijna blind, maar laat zich door niets stoppen. Ze studeert nu rechten en is vastberaden om rechter te worden. Het is mooi om te zien hoe zij kijkt naar wat ze wél kan en hoe ze oplossingen zoekt voor de obstakels op haar weg", vertelt Marijke Verhoef. Nog zo'n doorzetter is Lisanne van Erk van restaurant Aan de Dijck in Bergambacht. Door corona heeft ze de nodige zakelijke tegenslagen, maar ze blijft lachen, ze blijft inventief, ze blijft ondernemen en ervoor gaan. In Floor vertelt ze hoe ze het afgelopen jaar heeft beleefd en hoe ze naar 2021 kijkt.


Wonen en mode

Naast deze persoonlijke portretten heeft de Floor ook aandacht voor thema's als wonen en mode. Zo vind je in Floor een uitgebreide fotoreportage van een prachtig verbouwde monumentale boerderij in Ouderkerk aan den IJssel en een grote fotoreportage met mode van ondernemers in de Krimpenerwaard. Uiteraard presenteren ook een groot aantal ondernemingen zich in de Floor.


De Floor is af te halen bij alle ondernemers die in het magazine staan én bij de meeste grote supermarkten in de regio. Op de advertentie elders in deze krant staan alle afhaaladressen vermeld. Tevens vind je de adressen op de facebookpagina van Floor.


q facebook: floorlifestylemagazine