• Petra, Noah en June van Leeuwen in de nieuwe Inside.
• Petra, Noah en June van Leeuwen in de nieuwe Inside. Foto: Marijke Verhoef

Inside opent nieuwe winkel in De Korf

krimpen a/d ijssel • Na anderhalf jaar vanuit de tijdelijke locatie te hebben gewerkt, is vorige week de nieuwe winkel van Inside women’s fashion in winkelcentrum De Korf geopend.

“Het is echt zo’n mooie winkel geworden. Heel warm en sfeervol, precies zoals we hadden bedacht. Wij zijn ontzettend blij dat we nu eindelijk in de nieuwe winkel zitten”, vertelt June van Leeuwen. Zij runt de onderneming samen met haar moeder Petra. Ook haar zus Noah werkt in het familiebedrijf.


Inside verhuisde anderhalf jaar geleden als één van de eersten naar een tijdelijke winkel in verband met de grote renovatie van De Korf. Ze zagen de ene na de andere winkel verhuizen, maar moesten zelf geduldig wachten tot ook hun stek klaar zou zijn. Terwijl De Korf stukje bij beetje opknapte, werkte Inside vanuit de tijdelijke locatie. Na anderhalf jaar renoveren is De Korf nu zo goed als klaar. De bomen zijn inmiddels geplaatst, net zoals de bankjes en de kerstverlichting. Als laatste in de rij opende Inside vorige week de deuren van de nieuwe winkel. “De winkelruimte die beschikbaar was voor ons, was pas in de laatste fase klaar”, zegt Petra.


Modern en huiselijk

De prachtige locatie op de zonnige hoek naast de Lidl was het wachten meer dan waard. In de ochtend en middag schijnt de zon er heerlijk binnen, wat voor veel licht zorgt en het winkelen veraangenaamd. De nieuwe witte toonbank met gouden letters is een echte eyecatcher in het interieur, samen met het okergele behang. De paskamers met roze gordijnen en een sfeervol kleed ervoor maken het moderne maar toch huiselijke gevoel van Inside compleet.


Wekelijks nieuwe items

In de nieuwe winkel presenteren Petra, June en Noah de nieuwste musthaves. De collectie stellen ze volledig zelf samen. Ze reizen wekelijks naar steden als Parijs en Düsseldorf om daar de mooiste items te vinden. Petra: “Wij kiezen altijd modische kleding die aantrekkelijk is voor jong en oud. We kleden hier soms drie generaties, moeder, dochter en oma. We zijn ook heel actief op social media. June maakt alle foto’s voor Instagram, Facebook en ook voor onze webshop."


Familiebedrijf

Het familiebedrijf bestaat al sinds 1987 en is opgericht door Petra’s schoonvader en man. Betaalbare mode is altijd de inzet geweest, waarbij Inside natuurlijk met de mode mee is veranderd.
June: ”De collectie is heel uitgebreid. Wij hebben momenteel veel winterjassen, teddy-, faux fur- tot sportieve jacks. Deze winter wordt het modebeeld gedomineerd door pied-de-poule, een uit Frankrijk afkomstig ruitmotief, dat terug te vinden is in jassen, spencers, truien en rokken. Wij hebben natuurlijk ook veel laarsjes, tassen en accessoires om de outfit compleet te maken. We staan altijd klaar om je te helpen de leukste combinaties te maken, eventueel onder het genot van een kopje koffie."


q facebook: insidewomensfashion
q instagram: insidemode
q www.insidemode.nl