Afbeelding

Veel films in Theater Concordia

haastrecht • Even genieten van een goede film. Dat kan de komende maanden volop in Theater Concordia in Haastrecht waar elke twee weken op donderdag een filmavond staat gepland.

De film draait op groot scherm en de zaal is huiselijk - en volgens de huidige coronamaatregelen - ingericht. Bezoekers worden aan hun tafeltje bediend. Voorafgaand aan elke film geeft Arthur Weghorst een toelichting. De film begint telkens om 20.15 uur en een kaartje kost 8 euro.

De volgende films draaien de komende tijd in het theater: Jojo Rabbit (donderdag 15 oktober), Lighthouse (donderdag 29 oktober), Beentjes van Hildegard (donderdag 12 november), Green Book (donderdag 26 november) en A star is born, lady Gaga (donderdag 17 december).


Kinderfilms
In de schoolvakanties worden er op woensdagmiddag vanaf 14.00 uur kinderfilms vertoond in het Haastrechtse theater. Het gaat om Lion King (woensdag 21 oktober) en Kapsalon Romy (woensdag 23 december). De entree is 4,50 euro voor kinderen en 8 euro voor volwassenen.

Kaarten zijn te koop in Grand Café Concordia op openingsdagen vanaf 17.00 uur en te bestellen via de website van het theater.


q www.theaterconcordia.nl