• Eddy Bolle en Kees Spek van Mitra Krimpen.
• Eddy Bolle en Kees Spek van Mitra Krimpen. Foto: Jan Timmer

Mitra Krimpen: completer dan ooit!

krimpen a/d ijssel • In een tijdsbestek van vier dagen wist Mitra Krimpen haar winkel op winkelcentrum De Korf in Krimpen aan den IJssel een geweldige metamorfose te laten ondergaan. Het resultaat mag er zijn.

De slijterij heeft een toegankelijke en ruimtelijke uitstraling gekregen, niet in het laatst door de verhoogde puien, het toegenomen glasoppervlak en de fraaie witte stellingen. De nieuwe vloer én de overzichtelijke positionering van het assortiment doen de rest. “We krijgen alleen maar positieve reacties", stelt Eddy Bolle, samen met Kees Spek eigenaar van Mitra Krimpen, tevreden vast. “Daar doe je het voor, hè! Onze klanten moeten zich thuis voelen in onze zaak en gemakkelijk kunnen vinden waar ze naar op zoek zijn. Dat lukt prima in deze nieuwe setting.”


Als full-service slijter heeft Mitra Krimpen niet alleen een breed drankenassortiment en een - dankzij de verbouwing - flink gegroeide cadeau- en relatiegeschenkenafdeling, ook de advisering is top. “Een combinatie van productkennis én liefde voor het vak”, glimlacht Bolle. “Die adviserende rol geeft absoluut meerwaarde voor onze klanten. Mensen willen bijvoorbeeld graag weten welke wijn goed past bij een bepaald gerecht, of wat ze mogen verwachten van een bepaalde whisky of cognac. Er is niets leukers dan ze daarbij te helpen en de waardering te ervaren. Mensen komen uit de hele Krimpenerwaard en ‘van de overkant’ naar ons toe. Dat zegt wel wat!”


Ook de liefhebbers van speciaal bier doen er verstandig aan eens binnen te stappen bij Mitra Krimpen. Bolle: “We bieden de keuze uit meer dan 400 verschillende soorten.” Zijn kompaan Kees Spek is vooral buiten de winkel te vinden. “Ik houd me met name bezig met de groothandels- catering- en partytak van Mitra Krimpen. We hebben voor zowel de zakelijke als de particuliere markt alles in huis om een feest of evenement tot een succes te maken. De drank, de materialen zoals glaswerk, koelkasten, tapinstallaties en statafels; we kunnen ze allemaal verzorgen. Ook mooi: na afloop van een feest of evenement nemen we alle onaangebroken flessen en fusten retour. Ideaal voor iedereen die van betrouwbaar, snel, flexibel en dichtbij houdt."