Deze week bij RTV Krimpenerwaard

regio • Het televisieprogramma van RTV Krimpenerwaard ziet er deze week als volgt uit:

Dinsdag 15 september -vanaf 20.00 uur- is er een live-uitzending op zowel radio als tv vanuit het gemeentekantoor in Lekkerkerk van de raadscommissie Ruimte en Financiën. Op de agenda staat o.a. het onderzoek naar bodemdaling in de Krimpenerwaard, de overdracht van Overtuin Bisdom van Vliet, Project Veerstoep Bergambacht en bestemmingsplan Goudriaanlocatie te Ouderkerk.

Woensdag 16 september is RTV Krimpenerwaard vanaf 16.00 uur live bij de extra raadsvergadering vanuit de raadzaal in Alphen aan den Rijn. Op de agenda: Kadernota 2021 en meerjarenraming 2022-2024; inzicht kosten sociaal domein en kosten Covid 19. Tussen 18.30 en 19.30 uur is er een schorsing van de vergadering.


Waard aan Tafel

Ook deze week: 'De Waard aan Tafel, een wekelijks programma vanuit de studio in Bergambacht, met deze week Peter Sluisman (over het slagersvak vroeger en nu), kaasboerderij De Tweehoeve uit Haastrecht (over hun virtuele app met rondleiding) en crowdfunding voor een prentenboek. De muziek wordt verzorgd door Maurice van Kersbergen. Alle opnames zijn tevens te bekijken via www.rtvkrimpenerwaard.nl.