• Kledingreparatie & Stomerij De Korf: een uitkomst voor iedereen.
• Kledingreparatie & Stomerij De Korf: een uitkomst voor iedereen. Foto: Jan Timmer

Een ideale aanwinst voor De Korf

krimpen a/d ijssel • Kledingreparatie & Stomerij De Korf heeft zijn deuren nog maar amper geopend of het bedrijf van eigenaar Alie Kok mag zich al in veel belangstelling verheugen. Een fijne meevaller voor de ondernemer die in deze coronatijd het lef had om zich op het fraai gerenoveerde winkelcentrum in Krimpen aan den IJssel te vestigen.

"Twee jaar geleden werd ik door de projectontwikkelaar opmerkzaam gemaakt op de totale renovatie van De Korf", vertelt Kok (45). "Er zou een fraai vernieuwd winkelcentrum verrijzen; een mooie plek voor mijn zaak. Ik besloot de uitdaging aan te gaan en heb daar geen seconde spijt van gehad. Dit is een prima plek aan de rand van het winkelcentrum met meer dan voldoende parkeerruimte in de directe omgeving. Ik ben nu een kleien drie weken open en heb over belangstelling niet te klagen. Van veel mensen hoor ik dat ze op een zaak als de mijne hebben gewacht. En nu zíjn we er. Met veel plezier!"


Bij Kledingreparatie & Stomerij De Korf kun je terecht voor een breed scala aan diensten. "Wij repareren kleding en maken kleding op maat", vertelt Alie Kok. "Of het nu om een kostuum, een jurkje of een vest gaat; wij hebben de specialisten in huis. Daarnaast zorgen we voor textielreiniging en hebben we een wasserij. Verder hebben we een ongekend breed assortiment op het vlak van gordijnen, jaloezieën en vitrages. Alleen al qua stof kan men kiezen uit liefst 20.000 verschillende dessins. Verder willen we binnenkort ook producten als schooltassen, koffers en riemen gaan verkopen." Wie wanddecoraties wil aanschaffen wordt door Alie Kok en zijn medewerkers in alle opzichten voorzien van maatwerk. "We meten desgewenst bij de mensen thuis of op kantoor op en zorgen indien nodig ook voor de montage." Een zelfde vorm van vakmanschap legt Kok aan de dag als het gaat om meubelstoffering en meubelrestauratie; één van de mooiste onderdelen van zijn vak. "Er is niets mooier dan van een stoel, een fauteuil, autostoel of een bank weer een zitmeubel te maken waar je jaren mee vooruit kunt", vertelt Kok. "Ook hier geldt dat het aantal bekledingsmogelijkheden ongekend groot is. Ik zou zeggen: kom naar De Korf 43 en maak je keuze. We nemen alle tijd voor onze klanten en werken vanuit onze drie sleutelwoorden: kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Ik ben al vanaf mijn kindertijd met dit prachtige vak opgegroeid en hielp als tiener al bij mijn vader in het bedrijf. En nu oefen ik mijn beroep uit in Krimpen. Er is niets mooier dan mijn klanten blij te maken met iets moois en goeds. Ik geniet daar elke dag van!"


Jan Timmer

q www.kledingreparatiedekorf.nl