Bevrijdingsdiner

krimpen a/d ijssel • Er is veel belangstelling voor het Krimpens Bevrijdingsdiner dat op 5 mei wordt gehouden in het Krimpenerwaard College. Het aantal couverts is echter beperkt tot 200.

Krimpen Presents benadrukt dat het diner is bedoeld voor wie is geboren in 1945 of eerder en in Krimpen aan den IJssel woont. Jongeren zullen het driegangendiner serveren en Big Band Krimpen verzorgt de muziek. Aanmelden kan vanaf 1 maart op drie manieren: telefonisch op woensdag en donderdag tussen 12.00 en 14.00 uur via: 06-44297904, per e-mail: dominique.krimpenpresents@gmail.com (voornaam en achternaam, geboortedatum, adres en telefoonnummer) of met het aanmeldingsformulier die vanaf 1 maart zijn te verkrijgen in De Tuyter, het Gezondheidscentrum en in de bloemenwinkels van Decotrend op winkelcentra Crimpenhof en De Korf. De organisatie is nog op zoek naar jongen die willen serveren. Zij kunnen zich aanmelden via bovenstaand e-mailadres.

Lokaal kantoor SGP in Krimpen

krimpen a/d ijssel • Krimpen aan den IJssel krijgt een lokaal kantoor van de SGP-fractie in het Europees parlement. Het kantoor aan De Korf zal op maandag 2 maart op feestelijke wijze worden geopend door Tweede Kamerlid Chris Stoffer. Ook Europees Parlementslid Bert-Jan Ruissen, jarenlang actief voor de SGP in Krimpen, is aanwezig bij de opening.