'Wake-up call' voor ondernemers

krimpen a/d lek • Op uitnodiging van ZZP Krimpenerwaard en ZZP Capelle geeft het trendwatchers-duo Fountainheads op maandag 17 februari een presentatie in het Cultuurhuis in Krimpen aan de Lek. Wim van Rooijen en Jan-Henk Bouman laten ondernemers met nieuw inzicht naar de toekomst kijken. Zowel leden van de ZZP-clubs als niet-leden zijn welkom om deze 'wake-up call' te komen ervaren. De toegang is gratis voor leden van de beide ZZP-clubs, niet-leden betalen 15 euro. Aanmelden kan via de website van ZZP Krimpenerwaard.

q www.zzpkrimpenerwaard.nl


Cursus voor hoogbegaafde kinderen

krimpen a/d ijssel • Synerkri start in Krimpen aan den IJssel met de cursus 'De Makers' voor (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen. Onder leiding van kunstenares Paula gaan kinderen van 4 tot 7 jaar aan de slag met allerlei materialen en technieken. Een van de opdrachten is het maken van een kunstwerk in de stijl van Picasso. Er is ruimte voor eigen inzicht en aanvulling. Bij 'De Makers' draait het niet alleen om het maken van mooie dingen maar ook om samenwerken. Wie zich aan wil melden, moet lid zijn van Synerkri.

q www.synerkri.nl


Belastingaangifte

krimpenerwaard • Getrainde vrijwilligers helpen inwoners van Krimpenerwaard met het invullen van de belastingaangifte 2019. Ze zijn op verschillende dagen aanwezig in de kernen van de gemeente. Aanmelden kan bij de welzijnsstichtingen: Stichting WON (0180-522045), SWOS (0182-381227) en SWOK: 0182-350012.