• Gert-Jan Ruit krijgt het eerste lot aangeboden.
• Gert-Jan Ruit krijgt het eerste lot aangeboden. Foto: aangeleverd

Loterij van Team Nederlek van start

lekkerkerk • Team, Nederlek, dat op 4 juni meedoet aan Alpe d' HuZes, houdt een grote loterij. Deelnemers maken kans op drie hoofdprijzen en vele andere prijzen.

Met medewerking van gymnastiekvereniging KDO (voor de vergunning) en sponsor Ruit en Co (voor het drukken van de loten) zijn 2.500 loten gedrukt. Afgelopen vrijdag is het eerste lot aangeboden aan Gert-Jan Ruit, eigenaar van mannenmodezaak Ruit & Co. Leden van Team Nederlek gaan in Lekkerkerk en Krimpen aan de Lek langs de deur om loten te verkopen. Ook zijn ze aanwezig op diverse evenementen.

Een lot kost 2,50 euro per stuk. De volledige netto-opbrengst komt ten goede aan Alpe d'HuZes/KWF. De eerste prijs is een overnachting met ontbijt voor twee personen op de SS Rotterdam. De tweede prijs is een boodschappenpakket ter waarde van 125 euro, geschonken door supermarkt Coop in Lekkerkerk. De winnaar van de derde prijs mag met vier personen genieten van een high tea bij Luux Chocolaterie en Patisserie in Krimpen aan de Lek.

De trekking van de winnende loten is op zaterdag 11 april als in Lekkerkerk een Alpe d'HuZes-dag wordt gehouden. Deze dag staat bol van de activiteiten. Zo wordt onder andere het kampioenschap eiervangen gehouden en is er een panna-toernooi, georganiseerd door Zuyderleven). Tevens houden de winkeliers diverse acties en kunnen klanten profiteren van mooie aanbiedingen. De prijswinnaars van de loterij krijgen persoonlijk bericht en de trekkingslijst is ook na te zien op de Facebookpagina van Team Nederlek en de actiepagina van het team op www.opgevenisgeenoptie.nl.