Derde editie 'Maak een Vliegende Start'

schoonhoven • Ondernemers kunnen zich inschrijven voor de derde editie van 'Maak een Vliegende Start' van Stichting De Oude Apotheek. Op dinsdag 28 januari gaan kandidaten pitchen voor een plek in het project.

Bij Maak een Vliegende Start worden ondernemers circa zes maanden intensief begeleid bij het ondernemen. Initiatiefnemer Lia Steeman van Stichting De Oude Apotheek: "Samen met gespecialiseerde professionals en gevestigde ondernemers uit de Krimpenerwaard hebben we een coachingprogramma opgezet. Dit om de deelnemers zowel mentaal als wat betreft ondernemersvaardigheden betreft bij te staan. Ook verbreden ze hiermee hun netwerk in de regio."


De kandidaten beginnen op 1 februari aan hun vliegende start. Zij krijgen naast een persoonlijke coach uit het lokale bedrijfsleven, als zij willen, een flexibele werkplek in ondernemerswinkel De Oude Apotheek in Schoonhoven. Aanmelden kan tot 24 januari; op dinsdagavond 28 januari kunnen deelnemers pitchen in de Oude Apotheek. Er is plaats voor tien deelnemers in het project.


q www.maakeenvliegendestart.nl