• De nieuwe winkel van Van Nes Optiek.
• De nieuwe winkel van Van Nes Optiek. Foto: wijntjesfotografie.nl

Van Nes Optiek: lust voor het oog!

krimpen a/d ijssel • De nieuwe winkel van Van Nes Optiek mag je gerust één van de 'pareltjes' van het Krimpense winkelcentrum De Korf noemen. Met andere woorden: een lust voor het oog!

In het nieuwe pand val je als klant van de ene positieve verrassing in de andere. De ruimtelijkheid, de uitnodigende ambiance, de aansprekende brillencollecties én high-tech optometrie-apparatuur zorgen er voor dat je - in figuurlijke zin- ogen tekort komt. Vorige week zaterdag ging 'Van Nes Optiek-nieuwe stijl' officieel open voor haar klanten. "De reacties zijn heel positief", glundert eigenaar Guido van Nes. "En dat bevestigt ons gevoel dat het goed was om deze stap te maken. Het grote voordeel van de verhuizing was dat we de winkel compleet nieuw konden vormgeven. We kozen voor een open structuur met riante ruimte om onze brillen-, zonnebrillen- en kinderbrillen collecties op een aantrekkelijke manier te presenteren. Daarnaast richtten we drie semi-open oogmeetruimten in waar mensen terecht kunnen voor oogmetingen en optometrisch onderzoek. Verder zijn we gespecialiseerd in contactlenzen."

Wat de consument zeker óók aanspreekt is dat alle teamleden van Van Nes Optiek hun beroep gediplomeerd uitoefenen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op hun vakgebied. Daardoor kunnen ze de best mogelijke oogzorg verlenen. "We werken onder andere nauw samen met het Oogziekenhuis in Rotterdam en het IJsselland Ziekenhuis in Capelle aan den IJssel", vertelt Guido van Nes. "De oogartsen daar vertrouwen volledig op onze expertise. Terecht, want we gaan uiterst nauwkeurig te werk. Dat geldt niet alleen voor oogmetingen en advisering, maar zeker ook als het gaat om het aanmeten van brillen en contactlenzen. Gebruiks- en draagcomfort zijn daarin, naast het modische aspect, van het grootste belang. Ik denk dat we ons met die werkwijze onderscheiden van de bekende ketens in den lande."

"Leuk om te weten is ook brillen bij Van Nes Optiek in alle prijsklassen te koop zijn. Voor 89 euro heb je al een mooi exemplaar. Je kunt hier echter ook terecht voor exclusievere collecties. We voeren onder andere de merken Lindberg, Prada, Hugo Boss, Ray Ban, Lunor, Theo en Porsche Design. Kom eens langs en laat je aangenaam verrassen door het even brede als diepe aanbod en het perfecte advies. Voel je welkom bij Van Nes Optiek!"

Jan Timmer