Concordia’s pubquiz online

haastrecht • Concordia’s Pubquiz gaat opnieuw digitaal. Na de succesvolle Haastrecht Quiz waren alle deelnemers enthousiast voor nog een keer.

Op vrijdag 18 december start de gezellige online quiz om 20.15 uur. Meedoen kan vanuit huis, met de hele familie. Dit keer is er geen leeftijdsgrens. De presentatie van de 60 vragen (multiple choice en open vragen) is in de vertrouwde handen van Ron en Iris. De winnaar krijgt een bijzondere verrassing.

Met deze Pubquiz zorgt het team voor een gezellig avondje Concordia thuis. Een basisticket kost 10 euro per team, maar de aankoop van extra steuntickets wordt gewaardeerd. Deelnemers hebben om mee te kunnen spelen twee toestellen (bijvoorbeeld telefoon en laptop) nodig of één device waarbij men twee schermen openzet. Na inschrijving ontvangen deelnemers op de quizdag een mail met de inlogcodes. Via info@grandcafe-concordia.nl is tevens een (pubquiz)borrelbox of -plank te bestellen. Het actuele assortiment en een bestellijst kan via dit mailadres worden aangevraagd.