‘Einde Verhaal’ in het Arto Theater

schoonhoven • Deze week de film Hors Normes en het theatercollege ‘Einde Verhaal’ door Eveline van Rijswijk in het Arto Theater.

Als alles wankelt, waar houden we ons dan nog aan vast? Aan wie we ooit waren of aan wie we willen zijn? Aan het verleden of aan de toekomst?


Na de veelgeprezen onewomanshow ‘De Première’ is politiek theatermaker en Slimste-Mens-finalist Eveline van Rijswijk terug met ‘Einde Verhaal’. In deze scherpe, grappige en confronterende mix van theatercollege en cabaret draait het allemaal om de worsteling met onze identiteit in tijden van verandering.


Zaterdag 5 december, aanvang 19.30 uur (zaal open om 19.15 uur) én 21.30 uur (zaal open om 21.15 uur).


Hors Normes

Al meer dan twintig jaar runt Bruno een opvang voor autistische kinderen die nergens anders terecht kunnen. Wanneer ouders en zorginstellingen het echt niet meer weten, geeft Bruno hen een thuis. Zijn goede vriend Malek leidt met zijn organisatie jongeren uit moeilijke buurten op tot begeleiders van deze kinderen. Tijdens dit traject wisselen humoristische en confronterende situaties zich af en ontstaan er bijzondere vriendschappen.


Donderdag 3 december 20.00 uur (zaal open om 19.45 uur).


Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van het theater, waarbij de keuze kan worden gemaakt tussen duo- en enkelplaatsen, en bij Provence, Haven 63 te Schoonhoven. In verband met de coronamaatregelen is er geen losse kaartverkoop aan de kassa.


q www.artotheater.nl