Film en cabaret in Arto Theater

schoonhoven • Donderdag 19 november (20.00 uur) is in het Arto Theater de film Judy te zien, gevolgd door Saampies, het eerste avondvullende programma van Vlamousse, aankomende zaterdag (19.30 en 21.30 uur)

Renée Zellweger bewijst haar kunnen in deze geslaagde biopic over mega-filmster Judy Garland, die zich focust op de concerten die zij tegen het einde van haar leven gaf in Londen.


De druk op haar is enorm, de concerten zijn uitverkocht en de verwachtingen zijn torenhoog. Kijkers zien een dansende en zingende Judy twijfelen, falen, instorten én gloriëren.


Saampjes

Saampies is het eerste avondvullende programma van Vlamousse. Na hun afstuderen aan de Koningstheateracademie besloten Brigitte van Bakel en Maya van As in 2018 samen verder te gaan. Allebei gezegend met een fascinatie voor de schrijnende situaties die intermenselijk contact met zich meebrengen en een tot de nok toe gevuld brein vol Correspondent artikelen, politieke correctheid en documentaires over wereldleed, moest dit wel een gelukkig theaterhuwelijk worden. In 2019 won het duo de allereerste Studentenjuryprijs van het Leids Cabaret Festival. Het Leidsch Dagblad omschreef hen toen als ‘schaamteloos grappige energiebommetjes die prikken op gevoelige plekjes’.


Tickets

Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van het theater, www.artotheater.nl, waarbij bezoekers de keuze hebben tussen duo- en enkelplaatsen en bij Provence, Haven 63 te Schoonhoven. In verband met de coronamaatregelen is er geen losse kaartverkoop aan de kassa en is er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.