Ammerstolse SV scoort met statiegeld

ammerstol • De jeugdafdeling van de Ammerstolse SV heeft dit jaar voor de tweede keer de actie ‘scoren met statiegeld’ gehouden. Was de opbrengst in maart 450 euro, deze keer overtrof het resultaat alle verwachtingen, namelijk 1.000 euro.

Vorige week zaterdag konden supporters van ASV tegenover de Spar in Ammerstol de flessen inleveren. Ze kregen er desgewenst warme chocolademelk voor terug, mogelijk gemaakt door snackpoint De Sticht.

Jeugdspelers waren ondertussen met winkelwagentjes en tassen van de Spar de straten van Ammerstol doorgegaan om de lege flessen naar het eindpunt te brengen. Bij de Plus in Bergambacht stond naast de flessenautomaat bovendien een box waarin statiegeld-bonnetjes konden worden gedeponeerd. Uiteindelijk, na alles ingeleverd en geteld te hebben, stopte de (top)score op 1.000 euro,

De deelname van ASV aan de Raboclub-actie leverde voor de voetbalvereniging in Ammerstol nog eens 568,67 euro op. Voorwaar een topweek in deze ook voor sportverenigingen financieel moeilijke tijd.


Klankbord vergadert

benschop • Op woensdag 25 november is er weer een vergadering van het Klankbord Benschop. Vanwege corona is het gebruikelijke inloopkwartier niet mogelijk. Wie aandachtspunten heeft kan mailen naar klankbord_benschop@hotmail.com. Desgewenst kan men worden uitgenodigd via Teams om zijn of haar punten nader toe te lichten.