Teken-, foto- en knutselwedstrijd

regio • Speciaal voor kinderen in de Krimpenerwaard organiseert StreekFonds Krimpenerwaard een creatieve wedstrijd onder de naam ‘Mooi de Krimpenerwaard!’

“We wonen met z’n allen in een heel mooi gebied: de Krimpenerwaard!’, vertelt Angelique Pottuit namens het StreekFonds.


“Het leuke daarvan is zeker ook dat er genoeg ruimte is om te spelen en van de natuur te genieten. Met de spullen die je daar ziet en vindt kun je de leukste dingen beleven of maken."

Ze noemt als voorbeelden een schilderijtje met herfstbladeren, een minihuisje van takjes en mos, een werkstuk en een foto of tekening van dieren en planten die voorkomen in de Krimpenerwaard.


Filmpje

"Maar het mag ook een leuk filmpje -van maximaal 1,5 minuut- zijn over het gebied. En wie een nog beter idee heeft moet zich vooral uitleven."


Kinderen die mee willen doen maken een foto van hun kunstwerk, zetten er hun naam, leeftijd, school en woonplaats bij en sturen het voor 30 november in naar info@streekfondskrimpenerwaard.nl of via messenger naar de facebookpagina StreekfondsKrimpenerwaard.


Appen kan ook: naar 06-53794959.


Alle inzendingen worden op de Facebookpagina @streekfondskrimpenerwaard geplaatst en op de website. Vervolgens kiest een jury drie prijswinnaars (waardebonnen van 50, 30 en 20 euro) uit.


Jan Timmer