Gouderak verdient meer dan remise

gouderak • Gouderak herstelde zich ijzersterk van de oorwassing van vorige week tegen Floreant. Thuis tegen GSV werd bij vlagen prima gevoetbald en nam de thuisploeg na een 0-1 achterstand bij rust zelfs een knappe 3-1 voorsprong door doelpunten van Youri Kool, Gerben Slaman en Bob Olde Heuvelt.

Daarna wist GSV zich terug te knokken tot 3-2 en ontwikkelden de Gouwenaren zware druk op de Gouderakse defensie. In de 96e minuut leidde dat tot de 3-3 eindstand. “Echt jammer”, baalde Gouderak-coach Wynou Slegtenhorst van het late verlies. “Aan de andere kant ben ik trots op mijn elftal. Ze hebben de zeperd tegen Floreant knap verwerkt.”

Ammerstol loopt achter de feiten aan

ammerstol • Ammerstol verloor op sportpark de Snackert met 0-4 van Moordrecht. Na twee minuten spelen stond de 0-1 al op het scorebord.

“Vanaf dat moment liepen we achter de feiten aan,” oordeelt de Ammerstolse trainer Rieny Looren de Jong, die verwacht had tegen deze tegenstander beter voor de dag te komen. “We speelden voor rust te slordig om de gelijkmaker te forceren. In de tweede helft bracht Moordrecht twee nieuwe spelers in het veld. Dat waren gouden wissels, want ze scoorden kort na elkaar via aanvallen door het midden. Bij een van de duels die vooraf gingen die goals blesseerde doelman Kevin van Herk zijn vingers. Met nog een half uur te gaan keepte hij met een hand. Gelukkig kreeg hij weinig te doen, omdat wij meer in de aanval waren. Verder dan een -naar mijn oordeel- dubieus buitenspeldoelpunt kwamen we niet. Na afloop is Van Herk naar het ziekenhuis gegaan. Wellicht heeft hij enkele vingers gebroken.”