‘Maak een Vliegende Start 4.0’

regio • Stichting De Oude Apotheek start deze maand voor de vierde keer het project ‘Maak een Vliegende Start’.
Volgens initiator Lia Steeman is het ‘een unieke kans om je als ondernemer te ontwikkelen als mens, ondernemer, collega en netwerker. Doel is om te groeien met je bedrijf.”
‘Maak een Vliegende Start’ is een project van in totaal zes maanden. Lia Steeman: “Iedereen die plannen heeft om te starten of al een aantal jaren aan het werk is als zzp’er, mkb’er, winkelier of horecaondernemer kan zich aanmelden. Het valt niet mee om in je eentje goed te zijn op alle onderdelen van het ondernemerschap. Dit project kan je daarbij helpen.”
Meer informatie en aanmelden: www.maakeenvliegendestart.nl


Prijswinnend servies

schoonhoven • Het innovatieve koffie-/theeservies van Gabri Schumacher, dat te zien is in tentoonstelling OPEN UP in het Zilvermuseum, heeft de Saul Bell award gewonnen. Het is de tweede keer dat Gabri Schumacher in de prijzen valt. Laatst in 2018, maar nu in een heel andere categorie. De tentoonstelling gaat bij het Nederlands Zilvermuseum de laatste week in, maar veel bezoekers toonden zich al erg onder de indruk van het stuk. Met name de productie was een uniek proces.


Pannenkoeken

lopik • Ouderencomité Lopik-dorp houdt op woensdag 16 september (12.00-16.00 uur) een pannenkoekenmaaltijd in dorpshuis de Schouw. Daarna is er een gezellig samenzijn en de prijsuitreiking van de spelletjesmiddagen.
Opgeven kan tot 11 september bij Arendje Vriezema (0348-552038) of Gerda Boer (0348-553387). Deelname kost 5 euro; vooraf is er van 10.00-12.00 uur een kledingverkoop in de Schouw.