'Voute Bingo'

haastrecht • In Theater Concordia in Haastrecht is vrijdag 7 augustus om 20.00 uur weer een 'Voute Bingo Ladies Night'. Het gaat om een avond vol bingo, lachen, gieren en lekker meedoen met foute hits en Nederlandstalige muziek. Met de bingo kunnen deelnemers leuke, lekkere en gekke prijzen winnen van lokale ondernemers. Bij de toegangsticket zitten twee keer drie bingokaarten plus twee keer een kaart voor de superronde. kaarten à 27,50 euro zijn te koop in Grand Café Concordia op openingsdagen vanaf 17.00 uur en te bestellen via de website.

q www.theaterconcordia.nl


Vrijmarkt DCV

krimpen a/d ijssel • Op sportpark Waalplantsoen in Krimpen aan den IJssel houdt voetbalvereniging DCV op zaterdag 15 augustus een vrijmarkt. Van 11.00 tot 15.00 uur zijn bezoekers welkom om langs kraampjes en kleedjes te slenteren en tweedehands spulletjes te kopen. De toegang is gratis. Kinderen kunnen met een speciale spelletjeskaart meedoen aan allerlei leuke spelletjes. Wie zelf iets wil verkopen, kan (gratis) een plekje reserveren door een mail te sturen naar: ledenactie@dcvkrimpen.nl. Wie spullen heeft staan om te verkopen, kan deze op 8 of 15 augustus tussen 09.00 en 10.30 uur inleveren bij DCV. De vrijmarkt wordt georganiseerd in samenwerking met Stichting Kringloop Krimpen.


Programmablad NUT bezorgd

krimpen a/d ijssel • Het NUT verspreidt in de week van 17 augustus op elk adres in Krimpen aan den IJssel het programmablad. Daarin staat het nieuwe programma voor het seizoen 2020-2021. Op het programma staan onder andere diverse bewegingscursussen, tekenen en schilderen, kunstgeschiedenis, een workshop 'wilgentenen' en diverse lezingen. Bij de taalcursussen wordt, behalve Nederlands en Italiaans, nu ook een cursus Frans aangeboden. Een aantal activiteiten, zoals de jaarlijkse busreis naar het Muziektheater in Amsterdam, gaat niet door. Dit vanwege de onzekerheid rond het coronavirus. De bezetting van het kantoor van het NUT in De Tuyter zal om die reden de komende tijd ook minimaal zijn. Het is de bedoeling dat er vanaf 25 augustus elke dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur iemand van het NUT aanwezig is. Per e-mail is het NUT wel bereikbaar via: administratie@nutkrimpen.nl.

q www.nutkrimpen.nl


Optreden Windfall

haastrecht • De band Windfall verzorgt op zondag 9 augustus een live optreden in Theater Concordia in Haastrecht. Windfall heeft een repertoire met songs uit de jaren 60, 70 en 80. Te denken valt aan nummers van de Beatles, Hollies, Fortunes, Doobie Brothers en Bee Gees, maar ook Dusty Springfield, Cher en The Eagles. Kaarten à 5 euro zijn te koop in Grand Café Concordia op openingsdagen vanaf 17.00 uur en te bestellen via de website.

q www.theaterconcordia.nl


Wandelen

ammerstol • In Ammerstol start binnenkort een nieuwe wandelgroep. Onder leiding van iemand van SWOK-midden kunnen deelnemers elke woensdagochtend wandelen en gezonde oefeningen doen. Vanaf 09.00 uur is het verzamelen in het H. Zanenhuis. Deelname is gratis.