• Alle winnaars bij elkaar.
• Alle winnaars bij elkaar. Foto: aangeleverd

Vlister Bokaal voor Erwin

vlist • Polstokverspringer Erwin Timmerarends uit Bodegraven is zaterdag in Vlist winnaar geworden van de Vlister Bokaal. Met een afstand van 19.66 meter versloeg hij zijn concurrenten.

Wilco van Amerongen uit Benschop, leider van het De Samenwerking-klassement, bleef steken op een tweede plaats met 18.53 meter. Sander Van Vliet (Oudewater) werd verrassend derde met 17.74 meter.

Bij de dames won Fabienne Overbeek uit Benschop de wedstrijd van Polstokclub de Vlist. Met een sprong van 13.37 meter bleef zij Julia van Eijk uit Haastrecht nipt voor. Van Eijk noteerde in de voorronde al een sprong van 13.35 meter.

Timo de Haaij (Lopik) was met een sprong van 17.34 meter bij de junioren de sterkste. In de jongensgroep werd Mark van der Horst (Schoonhoven) winnaar met een prachtige afstand van 17.10 meter. Alleen Hidde van Dam (Montfoort) kwam daarbij in de buurt. Echter was zijn 17.02 meter net te kort.

In de meisjesgroep liet Suzanne Mulder, leidster van het De Samenwerking-klassement, het afweten. Ze wist geen afstand neer te zetten. Laura Maaijen (Haastrecht) pakte met een afstand van 12.68 meter de winst.