Expositie van beelden én foto's

lekkerkerk • In de bibliotheek van Lekkerkerk is in de maanden juli augustus en september een expositie te bezichtigen met beelden van Adrie Mudde en foto's van Jaap Burggraaf.

Burggraaf houdt zich vooral bezig met portret-, reis- en straatfotografie. Hij heeft geen thema vastgeplakt aan zijn selectie. Het gaat om een dwarsdoorsnede van zijn foto's. Naast een aantal portretten zijn er ook foto's te zien van onder andere Rotterdam, Ierland en landen in Azië.


Autodidact

Adrie is autodidact en al jaren aangesloten bij Atelier Jetzes in Ouderkerk. Haar beelden zijn zowel figuratief als abstract. Ze heeft een voorkeur voor het werken met serpentijn en albast. Als ze aan een nieuw beeld begint, doet ze dit met een bepaald plan voor ogen. Maar ze laat zich ook leiden door de structuur van de steen. Zoals ze zelf zegt: je bent één met de steen.


Live op Zondag: The Murphy Jets

haastrecht • The Murphy Jets treden zondag 2 augustus op in Theater Concordia in Haastrecht. Het optreden maakt onderdeel uit van het 'zinderende zomerprogramma'.

'Een muzikale reis door de tijd, vanaf de 60-er tot de vroege 70-er jaren'. Zo is een optreden van de Murphy Jets kort en krachtig samen te vatten. De formatie brengt een origineel goud-van-oud-repertoire en kan bogen op jarenlange ervaring, veel afwisseling en 100% inzet.

The Murphy Jets zijn zondag 2 augustus vanaf 15.00 uur te zien en te horen in Theater Concordia. Kaarten (à 5 euro) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl en te koop in Grand Café Concordia (op openingsdagen vanaf 17.00 uur).