Prijswinnaars kleurwedstrijd


FOTO KLEURWEDSTRIJD

haastrecht • De prijswinnaars van de kleurwedstrijd van Brandweer Haastrecht hebben hun prijs in ontvangst genomen. De negenjarige Levi van der Ham, de elfjarige Feline Buijzert en zesjarige Rifka Jacobs kregen een taart aangeboden. Extra leuk voor de geluksvogels was dat de taart werd thuisbezorgd met de brandweerwagen. De kleurplaten hebben enkele weken voor de ramen van de brandweerkazerne gehangen, zodat iedereen ze heeft kunnen bewonderen. De winnende kleurplaten zijn uitgekozen door een jury bestaande uit Annelies v/d Post en Bas Verboom van de brandweer en wijkagent Wessel Janknegt. (foto: Janet de Graas)


Voortgang aanleg glasvezel

regio • Stichting Rekam en GlasDraad BV hebben hun samenwerking officieel vastgelegd met de oprichting van de Joint Venture RekamGlasDraad. De Joint Venture heeft als eerste daad ook een overeenkomst met KPN getekend.
RekamGlasDraad is inmiddels gestart met de aanleg van het glasvezelnetwerk in de Krimpenerwaard. Cas Disse, interim-directeur van Rekam, is blij met de stappen die nu gezet zijn. “De samenwerking met GlasDraad is een belangrijke stap voor Rekam. Met het netwerk van Rekam GlasDraad krijgen bewoners ook toegang tot meerdere bekende providers, zoals Trined en Solcon, die diensten gaan leveren over het open netwerk, naast de al bestaande leveranciers Rekam en Caiw."
GlasDraad-directeuren Pieter van Grunsven en Annette Gremmen zeggen verheugd te zijn met de samenwerking met Rekam en het bestuur. “Wij zijn ervan overtuigd dat we als joint venture-partners elkaar maximaal versterken en de netwerkverglazing de komende jaren mogelijk kunnen maken.”