Drive-in bruidsbeurs Speksnijder

bergambacht • Op initiatief van Speksnijder Bruid & Bruidegom vindt woensdag 10 juni in de Hoofdstraat te Bergambacht een drive-in bruidsbeurs plaats. Medewerking verlenen onder andere diverse winkeliers van de Winkelhof.

Tijdens de drive-in bruidsbeurs rijden de deelnemers in hun auto door de Hoofdstraat en beleven zij een bruidsshow én bruidsbeurs in één. "Tijdens een brainstormsessie met een collega kwamen we op dit idee", licht Chris van Bruchem toe. "We hoorden van een drive-in markt in een andere plaats en dachten: dat moet ook kunnen met een bruidsbeurs."

Op allerlei plekken op de route staan bruiden klaar om de mooiste bruidsjurken te showen en er informatie over te geven. "Ook zijn er bruidegoms met trouwpakken en mannequins in feestkleding voor inspiratie voor een prachtige outfit op de dag van je dromen. Onderweg is er thee en koffie en zorgen we voor allerlei hapjes en drankjes. Aan het einde staat er voor iedereen een goedgevulde goodiebag klaar." De start van de drive-in bruidsbeurs is (waarschijnlijk) bij De Arendshoeve in Bergambacht. Er wordt gewerkt met tijdslots.

De kosten voor deelname zijn 5 euro per persoon. Meer informatie: www.speksnijder.nl/bruidenbruidegom/