• John Schrader van Schilderwerken Krimpenerwaard.
• John Schrader van Schilderwerken Krimpenerwaard. Foto: wijntjesfotografie.nl

Nieuw: Schilderwerken K'waard

berkenwoude • John Schrader (56) uit Berkenwoude begon enkele maanden geleden met zijn eigen bedrijf: Schilderwerken Krimpenerwaard. Hij is supertrots op hoe het gaat. "Ik kom zelfs handjes tekort!"

Terwijl veel ondernemers in deze coronatijd het aantal opdrachten ziet opdrogen, hoeft Schrader niet te klagen. "Ik ben van 's morgens vroeg tot 's avonds laat aan het werk. En er blíjven nieuwe offerteverzoeken binnen komen. Hartstikke mooi natuurlijk." Een verklaring voor het succes? "De vraag naar kwalitatief goede bonafide schildersbedrijven is groot. Ik heb vakbekwaamheid hoog in het vaandel staan. In de praktijk betekent dat: goed werk afleveren, je afspraken nakomen en zorgen voor tevreden klanten."


Toekomst

Hoewel Schrader nog maar net voor zichzelf is begonnen, kan hij buigen op ruim veertig jaar ervaring. "Ik was jarenlang in dienst van een groot schildersbedrijf, maar ben heel blij met de stap die ik nu heb gezet. Ook voor de toekomst. Mijn zoon Jochem begint in september met de schildersvakopleiding en werkt nu al mee. Hij is 16 jaar en heeft het schilderen echt in z'n vingers. Dat vind ik mooi om te zien. Net als bij mij stroomt er terpentine door zijn aderen!"


Schilderwerken Krimpenerwaard verricht schildersklussen - zowel binnen als buiten - voor particulieren, VvE's, (kleine) aannemers en de zakelijke markt. Schrader: "We maken gebruik van hoogwaardige verfproducten (Sikkens, Simonis Verf) en duurzame materialen. We hebben er heel bewust voor gekozen om duurzaam te werken. Normaal moet je na 5 tot 7 jaar de kozijnen van een nieuwe laag verf voorzien. Bij de duurzame variant hoeft dat pas na 8 tot 10 jaar. Omdat ik er zoveel vertrouwen in heb, geef ik ook waar mogelijk 7 jaar (aflopende) garantie op het geleverde schilderwerk."

Schrader adviseert zijn klanten altijd om een meerjarig onderhoudsplan af te sluiten. "Je weet dan precies wanneer onderhoud nodig is en wat de kosten zullen zijn. Met zo'n plan proberen wij onze klanten ook een stukje te ontzorgen."


Glasvervanging

Naast al het gangbare schilderwerk is Schilderwerken Krimpenerwaard eveneens in te schakelen voor glasvervanging, alle soorten van behangwerk en verfspecialistaties als 'Carte Colori' (kalkverf) en hout- en marmerimitaties.


Wie meer informatie wil of vragen heeft, kan bellen met Schilderwerken Krimpenerwaard via: 06-12502424 of onderstaande website raadplegen.

q www.schilderwerkenkrimpenerwaard.nl

Floris Bakker