Finesse weer aan de slag


FOTO FINESSE

regio • Nu alle contactberoepen weer aan het werk mogen, is ook Finesse Bodyline Clinic in Woerden weer geopend. Uiteraard met inachtneming van de veiligheidsvoorschriften van het RIVM.

“We hebben speciale kunststof schermen ontwikkeld, waardoor we de veilige afstand tot onze cliënten kunnen waarborgen. Hierdoor kunnen we weer werken met de UltraShape om vetcellen te vergruizen: veilig én blijvend”, aldus Cor Kok.

Vervolgens: “Een goede conditie en weerstand is meer dan ooit van (levens)belang. Het begeleiden naar een gezond gewicht gebeurt op een verantwoorde manier. In het Diagnostisch Centrum van Finesse vindt daarom specialistisch bloed- en ontlastingsonderzoek plaats. Daarnaast kan ook het autonoom zenuwstelsel worden gemeten. Op basis van de uitslagen kunnen we vaststellen wat de oorzaak is van de ongewenste vetopslag. Bepaalde tekorten aan micronutriënten en verstoringen van de stofwisseling kunnen we behandelen met een uitgebreid assortiment supplementen van Biogena uit Oostenrijk. Deze zijn door een team medisch wetenschappers samengesteld.”

Belangstellenden zijn weer welkom voor een vrijblijvend en gratis consult. Meer informatie: www.finessebodylineclinic.nl