'Hard Work' stopt ermee

schoonhoven • Sportschool Hard Work in Schoonhoven stopt per 31 mei. Dat is niet alleen vanwege de coronacrisis, meldt eigenaar Tobias Vesteeg op Facebook.

'Het afgelopen jaar heb ik voor een onzichtbare kruising gestaan. Om Hard Work verder te laten groeien zou ik een volgende stap moeten zetten waarbij ik mezelf committeer aan nog vele jaren sportschool. Door de rush van het dagelijks leven heb ik hier nooit echt goed bij stilgestaan', luidt de verklaring.

In deze 'coronatijd' heeft Tobias de knoop doorgehakt: 'Ik ben nu 26 en heb het gevoel dat ik mezelf ook nog op andere manieren wil ontwikkelen. De timing, waarom nu, heeft ook met het financiële aspect te maken. Op dit moment stoppen zorgt ervoor dat ik op een goede manier kan afronden. Dat is mij veel waard. Als Schoonhovenaar wil ik op het gemak met iedereen een biertje kunnen drinken zonder enig schuldgevoel. Ik besef dat er voor velen iets leuks gaat verdwijnen. Het is niet anders. Dat komt wel weer goed'.

Tobias Versteeg startte begin 2016 zijn 'industriële sportschool' aan de Bergambachterstraat 13. Hij wilde een basic 'gym', zonder opsmuk. "De sport moet leidend zijn, niet de omgeving", zei de enthousiaste Schoonhovenaar destijds daarover in een interview met Het Kontakt. Wie interesse heeft om de sportschool over te nemen kan zich tot 15 mei bij Tobias melden.