• Een les van het Jeugdtheaterhuis.
• Een les van het Jeugdtheaterhuis. Foto: Tineke de Lange

Inschrijven lessen Jeugdtheaterhuis

krimpen a/d lek • Kinderen en jongeren die willen zingen, acteren en dansen, kunnen zich vanaf heden inschrijven voor de theater- en musicallessen van het Jeugdtheaterhuis. De lessen worden vanaf september aangeboden in het Cultuurhuis in Krimpen aan de Lek.

Het Jeugdtheaterhuis is al een kwart eeuw een veilige thuishaven voor kinderen en jongeren die van theater en musical houden, maar ook voor hen die net even dat beetje meer zelfvertrouwen nodig hebben en nieuwe vrienden willen maken. Dat het Jeugdtheaterhuis ook een broedplaats is voor jong talent, hebben de afgelopen 25 jaar wel uitgewezen. Oud-leerlingen als Sigrid ten Napel, Hanna van Vliet, Robert de Hoog, Maaike Ouboter en Ronnie Flex zijn met enige regelmaat te zien op het witte doek, toneel of op menig muziekfestival.

Ook komend seizoen is er een uitgebreid aanbod voor iedereen van 4 tot en met 21 jaar. Vanaf eind september kunnen zij in het Cultuurhuis terecht voor musical- en theaterlessen. Er zijn groepen voor kinderen van 4 tot en met 6 jaar, van 7 tot en met 9 jaar en van 10 tot en met 12 jaar. De jongste deelnemers leren zingen, dansen en toneelspelen. De musicallessen zijn bedoeld voor kinderen vanaf 7 jaar. Deelnemers leren aan de hand van nummers uit bekende en onbekende musicals de technieken van hoe je tegelijkertijd kunt zingen, dansen en toneelspelen.

Inschrijven voor het nieuwe seizoen kan via de website, Voor vragen en verdere informatie kan gemaild worden naar: info@jeugdtheaterhuis.nl.

q www.jeugdtheaterhuis.nl