• V.l.n.r.: Judith, Marit en Nelleke.
• V.l.n.r.: Judith, Marit en Nelleke.

Allure: een 'mooie-dingen-winkel'

schoonhoven • Het was vrijdag een bijzondere dag voor Nelleke Hoek en Judith van Vuurde. Aan de Haven 45 openden ze hun nieuwe winkel: 'Allure - van nature stijlvol'.

Klanten in Schoonhoven kennen het ondernemende duo al van PUUR bloem & binnen, welke winkel ze in 2008 begonnen. "Naast bloemen bestond het assortiment uit steeds meer accessoires. Tijdens de inkoop zagen we zoveel moois, wat we helaas niet allemaal kwijt konden in PUUR." Na ruim elf jaar PUUR kregen ze daarom steeds meer zin om een tweede 'mooie-dingen-winkel' te openen. "We wisten dat er aan de Haven een prima locatie beschikbaar was en hebben het ons daar helemaal naar de zin kunnen maken."

Het resultaat mag er inderdaad zijn: Allure is een stijlvolle, lichte en uitnodigende winkel geworden. Nelleke en Judith: "Ook het merk Zusss, dat vrij centraal staat in onze winkel, komt op deze nieuwe locatie nog beter tot zijn recht. Zusss is steeds meer uitgebreid in haar collectie en biedt ook fashion." Daarnaast kunnen klanten bij Allure terecht voor sieraden, tassen, kaarten, verzorgingsproducten en 'andere hebbedingetjes'.

De eigenaren zijn blij dat ze in deze coronacrisis toch hun winkel konden openen. "Gelukkig gaat het afstand houden vanzelf en weet iedereen daar goed mee om te gaan. Wel kunnen er vooralsnog maar vier klanten tegelijk in de winkel. We merken dat iedereen heel nieuwsgierig is en hebben gelijk al veel aanloop. Dat geeft vertrouwen." Wie niet in de gelegenheid is om naar de winkel te komen, kan een indruk krijgen op de website www.allurestijlvol.nl en andere social media-kanalen, waaronder Facebook.