• Gert en Duan Pronk.
• Gert en Duan Pronk.

Nieuw verzekeringskantoor: Mangotree

schoonhoven • Een nieuw verzekeringskantoor heeft zijn deuren geopend in Schoonhoven. Onder de noemer van 'Mangotree' wil het de Krimpener- en Lopikerwaard gaan bedienen.

Het kantoor wordt gerund door Gert en Duan Pronk: twee lokale ondernemers die als een van de eersten in Nederland gaan werken met het Mangotree-concept. Beiden zijn beëdigde adviseurs voor verzekeringen en hypotheken. Zij willen dicht bij hun klanten staan. Een modern kantoor met alle moderne digitale communicatiemiddelen biedt hen de passende ondersteuning. "Op dit moment is verzekeringsadvies erg eenzijdig. Klanten bezoeken een adviseur en krijgen allerlei papieren mee of ze sluiten zelf een verzekering online af. Wij doen en-en, maar wel op de manier die de klant het prettigst vindt. Advies waar nodig en digitaal waar handig", aldus Gert en Duan Pronk.

Wie bijvoorbeeld schade heeft en het prettig vindt om hierover advies te vragen, kan het duo altijd bellen, dan wel videobellen in deze tijd van het coronavirus. Duan Pronk: "De schade melden kan eveneens met een foto en korte uitleg. Wij handelen het dan verder af. Want wij weten: voor sommige zaken hoeft de klant geen hulp, voor andere zaken juist wel. Dat bedoelen we dus met en-en. De klant bepaalt hoe we communiceren."

Gert aanvullend: "Wij richten ons in deze coronacrisis direct op de lokale ondernemers in ons gebied. In deze zware tijden is het voor hen verstandig om hun vaste kosten onder de loep te nemen. Wij helpen ondernemers hierbij en doen een kosteloze check op alle verzekeringskosten. Wij hebben vele verzekeraars waarmee wij zaken doen. Hierdoor kunnen we eerlijk en onafhankelijk advies bieden aan onze klanten."

Mooi door Joyce

Gert en Duan Pronk hebben ook oog voor ondernemers die op dit moment door de coronacrisis hun werk niet kunnen uitoefenen: "Wij willen graag Joyce Peltenburg steunen. Zij heeft net haar onderneming 'Mooi door Joyce' geopend en is nu getroffen door deze coronacrisis. Joyce komt ook uit Schoonhoven en besloot onlangs op eigen benen te gaan staan. Zij knipt haar klanten op locatie en heeft naast de kappersopleiding een opleiding gevolgd tot schoonheidsspecialiste. Speciaal tijdens deze coronacrisis hebben wij de volgende aanbieding: wie bij Mangotree een verzekerings- of hypotheekproduct afneemt, ontvangt een gratis tegoedbon van Mooi door Joyce. De bon is inwisselbaar wanneer Joyce haar werk weer kan uitvoeren."

Het kantoor van Mangotree Verzekeringen bevindt zich op het Lopikerplein. Gert Pronk: "Het is geen gemakkelijke tijd om een kantoor te openen zonder klanten fysiek te mogen zien. Maar tegen belangstellenden zeggen we: bel gerust, dan plannen we een virtuele koffie-afspraak!" Mangotree Schoonhoven is te bereiken via: 0182- 235014.