Maaltijden Hoogerbrug in supermarkt

FOTO

krimpen a/d ijssel • In de Jumbo supermarkten in Krimpen aan den IJssel zijn sinds donderdag kant-en-klare maaltijden en luxe belegde broodjes verkrijgbaar van Hoogerbrug Cuisine.

De producten worden dagelijks vers bereid en aangeleverd. "Het is uniek dat plaatselijke Jumbo's zo royaal ruimte maken om een lokale ondernemer te steunen", laat Corné Hoogerbrug weten. "Daar ben ik Arnold de Jongste van Jumbo De Korf heel dankbaar voor. Hij heeft er ook voor gezorgd dat wij contact kregen met Jumbo De Olm, zodat zij ook ruimte wilden maken voor onze producten. Door beide partijen is heel snel geschakeld en is binnen twee dagen een hele mooie samenwerking ontstaan."

Lef
De samenwerking blijft in ieder geval bestaan zolang de coronacrisis duurt, "maar daarna kunnen we zeker om de tafel om in de toekomst ook te blijven samenwerken", aldus Hoogerbrug. "Het vraagt in deze tijd lef en ondernemerschap om nieuwe concepten te bedenken en dit soort samenwerkingen op te zetten."

De komende weken gaat Hoogerbrug aan de slag om, samen met studenten, een bezorgservice voor maaltijden en mogelijk ook boodschappen op te zetten. Dit speciaal voor kwetsbare mensen die de deur niet uit kunnen of mogen.