Kinderkledingbeurs

stolwijk • Op zaterdag 21 maart is er van 9.00 tot 13.00 uur weer een zomer-kinderkledingbeurs aan de Goudseweg 108 in Stolwijk. Een week daarna (zaterdag 28 maart) is er een kledingbeurs voor volwassenen en tieners. Er kan voor beide beurzen een verkoopnummer worden aangevraagd worden via: kledingbeurs.stolwijk@hotmail.com. Meer informatie: www.kledingbeursstolwijk.simpsite.nl en via Facebook.


'Minder spullen'

jaarsveld • Gera van den Berg behandelt dinsdag 17 maart op de Vrouwencontactmorgen in Jaarsveld het thema 'Leven met minder spullen'. De bijeenkomst duurt van 9.30 tot 11.30 uur. Vrouwen van alle leeftijden zijn welkom in het verenigingsgebouw naast de kerk. Voor vragen: 0348-551304.


Italiaanse avond

haastrecht • Concordia organiseert vrijdag 20 maart (20.15 uur), in samenwerking met de Haastrechtse Kring, een muzikale avond in Italiaanse sferen. Naast het optreden van het kwartet Hotclub de Frank kunnen bezoekers genieten van Italiaanse wijnen en bijpassende Italiaanse hapjes. Entree kost 15 euro; aanmelden kan via www.theaterconcordia.nl.