Afbeelding

LEZERS SCHRIJVEN

Bodemdaling

Heeft u ook de reactie gelezen van de heer Fred van Wijnen betreffende het onderzoek naar de bodemdaling in de Krimpenerwaard?

Mijn conclusie na het lezen van het stuk: wat een fatsoenlijke reactie van de heer Van Wijnen. Iedereen met gezond verstand in de Krimpenerwaard weet dat de conclusie van het onderzoek niet klopt. Veel geld is uitgegeven aan een onderzoek waarvan de uitslag vooraf al vaststond..

Plannen maken voor de Waard is goed, maar die moeten wel realiseerbaar en verantwoord zijn. Voorbeelden:
* Onderzoek hoe en wat er, op de lange termijn, met de woningen moet gebeuren die op de Lekdijk staan. Dit in verband met de noodzaak van dijkverbreding en verhoging;
* Onderzoek de beste manier om op het oude talud van de N210 een zonnepanelencentrum te realiseren;
* Onderzoek hoe de overcapaciteit aan elektrische energie van aangegeven centrale opgeslagen kan worden in waterstof;
* Onderzoek hoe de waterstof gedistribueerd kan worden over het bestaande gasnet, zodat dit kostbare huidige gasnet gebruikt kan worden;
* Onderzoek samen met de vereniging Waardstroom hoe de elektrificatie van de Krimpenerwaard het meest effectief kan worden gerealiseerd.

A.J.M. Moerman,
Van 't Hoffplaats 37, Schoonhoven


Winnaar

berkenwoude • Dhr. Zwijnenburg heeft afgelopen week zijn gewonnen prijs bij FC Perkouw -één minuut gratis boodschappen doen bij Plus Vergeer in Ouderkerk a/d IJssel- verzilverd. Hij shopte meer dan 300 euro bij elkaar.