Basiscursus borstcrawl

Na een succesvolle editie in 2018, organiseert BZC dit jaar weer een basiscursus borstcrawl voor zwemliefhebbers. In drie lessen van een uur krijgen zij de techniek voor een borstcrawl aangeleerd en worden ze gewezen op persoonlijke verbeterpunten.

De cursus is laagdrempelig en bedoeld voor de beginnende borstcrawlzwemmer in alle leeftijden, met voorwaarde dat ze in bezit zijn van minimaal het A-diploma. Ervaren zwemmers van de Bergambachtse Zwem Club begeleiden de deelnemers. De cursus wordt gegeven op vrijdagavonden 20, 27 maart en 3 april van 19.30 tot 20.30 uur in zwembad de Hofstee in Bergambacht en kost 25 euro. De cursus gaat door bij minimaal 12 aanmeldingen en er is een maximum van 21 deelnemers. Meer informatie en inschrijven: www.bzc-bergambacht.nl. Aanmelden kan tot 18 maart.

Oliebollenverkoop

Vanuit de Gereformeerde Gemeente van Stolwijk wordt op D.V. vrijdagavond 28 februari een oliebollenactie gehouden. Vanaf 18.00uur worden er in Stolwijk en in Bergambacht huis-aan-huis oliebollen en appelbeignets verkocht. De opbrengst van de actie is bestemd voor de kerk. U kunt de oliebollen ook kopen in het kerkgebouw aan de Tentweg 14 in Stolwijk. De oliebollen kosten slechts € 4,50 per zak (6 stuks) en 2 zakken voor € 8,00. De appelbeignets kosten slechts € 5,00 per zak (4 stuks).