Prijs Winterspelen

schoonhoven • Sem Kuyf kwam vrijdagavond als de winnaar van de eerste Schoonhovense Winterspelen -tijdens de Winter Outlet Dagen op 25 januari- zijn prijs ophalen bij VakantieXperts Schoonhoven.

Met het volstempelen van zijn deelnamekaart door alle vijf spellen te spelen werd Sem zijn kaart getrokken uit een groot aantal kaarten. Hij wint hiermee een reischeque ter waarde van 250 euro van VakantieXperts.


'Besturenontbijt'

polsbroek • Zaterdagmorgen was er al vroeg activiteit in het Dorpshuis in Polsbroek. Daar organiseerde Dorpsvereniging Polsbroek namelijk het eerste 'besturenontbijt van Polsbroek'. Een ontbijt voor voorzitters, secretarissen, penningmeesters en andere bestuursleden van besturen van verenigingen en stichtingen uit Polsbroek. Bijna veertg bezoekers genoten van broodjes, yoghurt, gebakken eieren, etc.

Voorzitter Peter Jan de Jong: "De bedoeling is dat we elkaar nu op een andere manier leren kennen, maar ook beter kunnen vinden. Een veelgehoorde vraag tijdens het ontbijt was: in welk bestuur zit jij dan? Er vonden leuke gesprekken in een informele sfeer plaats. En ontbijten moet je toch, dus er was niet echt verlies van de kostbare zaterdag. Gezien de goede reacties lijkt dit het begin van een nieuwe traditie."


Kom Binnen Bij Bedrijven

krimpenerwaard • Werkzoekenden en mensen die een stageplaats, leerwerkplek of werkervaringsplaats zoeken, kunnen zich vanaf heden inschrijven voor Kom Binnen Bij Bedrijven. Dit evenement vindt plaats van maandag 23 tot en met zaterdag 28 maart in acht gemeenten in de regio, waaronder Krimpenerwaard. Bedrijven verzorgen presentaties, rondleiding en workshops. Bezoekers kunnen zich (gratis) inschrijven bij bedrijven naar hun keuze. Aanmelden kan via de website: www.kombinnenbijbedrijven.nl