Avond voor mantelzorgers met Hugo Borst

regio • De drie welzijnsstichtingen in de Krimpenerwaard –de stichtingen WON, SWOS en SWOK-Midden- houden op dinsdag 10 maart een bijeenkomst voor mantelzorgers. Speciale gast is Hugo Borst, die komt voorlezen uit zijn bestseller 'Ma' en in gesprek gaat met de aanwezigen.

Eén en ander vindt plaats van 20.00 tot 22.00 in gebouw Amicitia te Lekkerkerk. De entree is gratis; wel is aanmelden verplicht: 0182-350012 of info@swok-midden.nl Voor vervoer kan worden gezorgd.


Gezamenlijk winterconcert

benschop • De muziekverenigingen Crescendo uit Lopik en Onderling Genoegen uit Benschop geven zaterdag 15 februari een gezamenlijk winterconcert. Dit vindt vanaf 20.00 uur plaats in het Muziekgebouw te Benschop, Kon. Wilhelminastraat 31. De toegang is gratis.
Beide verenigingen brengen afzonderlijk van elkaar muziek ten gehore, maar spelen ook gezamenlijk een aantal nummers. Daarbij is er muzikale ondersteuning van burgemeester Laurens de Graaf. Ook de slagwerkgroep van Onderling Genoegen komt in actie. Na afloop van het concert is er een loterij.