SPV'81 kopje onder tegen BSC'68

polsbroek • Na een doelpuntloze eerste helft verloor SPV'81 met 0-3 van nummer drie BSC'68 uit Benthuizen.

Voor de rust konden de Polsbroekers, die weinig kansen creëerden, BSC aardig bijbenen. In de tweede helft viel de openingstreffer snel. Een Benthuizense aanvaller kreeg teveel ruimte en haalde verwoestend uit. SPV-doelman Jeroen Both, die prima keepte, was kansloos op diens inzet.

BSC'68 zette steeds meer druk en forceerde een strafschop, toen de Polsbroekse verdediging te enthousiast ingreep.

Na de benutte elfmetertrap probeerde de thuisclub iets terug te doen. Sander Koolwijk zag zijn eerste inzet een prooi worden voor de BSC-doelman. Bij zijn tweede poging belandde de bal tegen de lat.

"In de slotfase lag het open en werd het nog 0-3," merkte SPV-trainer Gert Alblas op. "Ach, verliezen van deze goede ploeg is geen schande."