Afbeelding
Foto: Janet de Graas

Prijswinnaars

haastrecht • De winnaars van de OVH-kassabonnenactie hebben vrijdagmiddag hun hoofdprijs in ontvangst genomen.
Riet Moons en Sonja de Jong kregen uit handen van de voorzitter van de OVH, Frans Hooft, en Ad Slingerland van Slingerland Fietsen een fonkelnieuwe fiets aangeboden.
(foto: Janet de Graas)


Nieuwe jumelage-uitwisselingen

lopik • Na de geslaagde uitwisselingen afgelopen jaar in Grebenstein (Duitsland) en voor de jongeren in Lopik staan er voor het jaar 2020 wederom twee uitwisselingen op het programma: in Lezoux en voor de jeugd in Sarsina.

Van donderdag 25 juni t/m maandag 29 juni organiseert Lezoux de officiële uitwisseling. Dan wordt ook het 60-jarig (!) bestaan van de vriendschapsband gevierd. Deelname staat open voor inwoners van de gemeente Lopik vanaf 18 jaar. Dertig inwoners van Lopik kunnen deelnemen; bij meer aanmeldingen wordt de deelnemerslijst door loting vastgesteld. De kosten van deze reis zijn afhankelijk van het aantal deelnemers. Aanmelden kan t/m 16 maart via www.jumelagelopik.nl

De jongerenuitwisseling, die voor 25ste keer wordt gehouden, vindt van woensdag 29 juli tot en met dinsdag 4 augustus plaats in het Italiaanse Sarsina.
Vijftien jongeren in de leeftijd van 14 t/m 18 jaar uit de gemeente Lopik kunnen deelnemen. Deelnemers kunnen zich opgeven t/m 16 maart via de website van de Stichting Jumelage Lopik, www.jumelagelopik.nl. Voor meer informatie: 551809 (reguliere uitwisseling); 06-57299816 (jongerenuitwisseling).