Rijbewijs kwijt

schoonhoven • Een 35-jarige man uit Schoonhoven is donderdagochtend zijn rijbewijs kwijtgeraakt na het negeren van een rood kruis boven de snelweg. Hulpverleners waren op de A12 bij Zoetermeer bezig met de afhandeling van een verkeersongeval. De Schoonhovenaar negeerde het rode kruis en vertoonde volgens de politie ander gevaarlijk verkeersgedrag.


Kursusprojekt

benschop • Met twee nieuwe werkgroepleden, een vernieuwde website én voorjaarsprogramma is het nieuwe jaar goed begonnen voor het Kursusprojekt Benschop/Polsbroek. Wie het nieuwe jaar eveneens goed van start wil gaan met een van de cursussen, kan een kijkje nemen op: www.kursusprojectbenschop.nl Inschrijven kan ook op de open dag op zaterdag 25 januari in Dorpshuis XXL in Benschop, van 13.00 tot 15.30 uur.


'Sneeuwwitje en de zeven gangsters'

stolwijk • Zaterdag 18 januari speelt Excelsior Kids twee keer de voorstelling 'Sneeuwwitje en de zeven gangsters' in het Kwartier in Stolwijk. Dit jaar is er ook een film opgenomen, die onderdeel is van de voorstelling.
De familievoorstelling start met de film en gaat over het verhaal van Sneeuwwitje en haar prins. Inmiddels leven ze alweer een paar jaar lang en gelukkig… Maar bij Sneeuwwitje sluipt de twijfel binnen: 'Is dit het nu?' Kaartjes voor de voorstelling van 14.00 of 19.00 uur zijn verkrijgbaar bij Wauw Fashion in Stolwijk. Excelsior Kids is in 2015 opgericht door Rederijkerskamer Excelsior.