B&B houdt nieuwjaars bijeenkomst

regio • Beauty & Brains houdt maandagavond 20 januari (19.00-20.00 uur) een netwerkavond in het Cultuurhuis in Krimpen aan de Lek. Alle vrouwelijke ondernemers uit de Krimpenerwaard zijn welkom.

Beauty & Brains neemt deze avond afscheid van voorzitter Marielle Azim-van der Hulst en bestuurslid Carla Laan Westland.

Na een korte terugblik op 2019, worden gezamenlijk plannen gemaakt voor het nieuwe jaarprogramma. "De inbreng van de gasten zien wij als zeer waardevol. Beauty & Brains-onderneemsters kunnen zelf onderdeel zijn van het programma met hun eigen dienst of locatie", vertelt organisator en bestuurslid Gemma Vogels. "Vorig jaar heb ik het Midzomerevent medegeorganiseerd. Ik heb er waardevolle contacten aan overgehouden."
In 2018 ontving Caro van Amerongen de eerste Powervrouw KrimpenAward. Zij zal 20 januari de start van de nieuwe verkiezing inluiden. Uiteraard is er vervolgens alle tijd om bij te praten onder het genot van een hapje en drankje.

De nieuwjaarsbijeenkomst is gratis voor leden. Voor niet-leden is de deelnameprijs 15 euro. Aanmelden kan via info@beauty-brains.nl.