• Gerard Wigchert (links) en Gezinus Goeree.
• Gerard Wigchert (links) en Gezinus Goeree. Foto: Aangeleverd

Cheque OVN voor de Smit's Stichting

nieuw-lekkerland • Penningmeester Gezinus Goeree van de Ondernemersvereniging Nieuw-Lekkerland (OVN) heeft maandagmiddag 14 december namens de leden van deze vereniging een cheque van 1000 euro overhandigd aan penningmeester Gerard Wigchert van de L. & N. Smit’s Stichting te Nieuw-Lekkerland. Net als de Ondernemersvereniging Nieuw-Lekkerland is de L. & N. Smit’s Stichting zeer betrokken bij het welzijn van de inwoners van Nieuw-Lekkerland.

Naast dat de L. & N. Smit’s Stichting regelmatig activiteiten voor de oudere inwoners organiseert, bezorgt deze stichting ieder jaar tegen de kerst een kerstattentie aan een specifiek geselecteerde groep oudere inwoners van Nieuw-Lekkerland.


250 pakketten

Voor de financiële ondersteuning doet zij daarvoor een beroep op de Nieuw-Lekkerlandse ondernemingen. Zo zijn er ook dit jaar 250 pakketten bezorgd door vrijwilligers.


Het Covid-19 virus en alles wat daar door veroorzaakt is en mee te maken heeft is voor de ondernemersvereniging aanleiding geweest om de L.& N. Smit’s Stichting dit jaar een extra donatie te schenken ten bedrage van 1000 euro.


Doelstellingen vervullen

Hiermee kan de L. & N. Smit’s Stichting haar doelstellingen vervullen.


Op de bijgaande foto staat links Gerard Wigchert van de L.& N. Smit’s Stichting en rechts Gezinus Goeree van de ondernemersvereniging. Voor het maken van de foto zijn de mondkapjes even afgedaan.