Afbeelding
Foto: Aangeleverd

DE-punten sparen voor Voedselbank

regio • Ook dit jaar kunnen in de maand december de waardepunten van Douwe Egberts ingeleverd worden voor pakken koffie voor de Voedselbank in Sliedrecht

Zij kan deze punten verzilveren voor pakken koffie. Voor één pak koffie zijn 600 punten nodig. In 2019 werden in Sliedrecht 1119 pakken koffie van DE ontvangen.

In een gezamenlijke actie van de Voedselbank en Lionsclub Alblasserwaard Tablis kan iedereen meedoen met deze geweldige actie door spaarpunten in te leveren in de verzameldoos bij de Spar aan de Lindenstraat in Bleskensgraaf of bij Plus Van der Wal aan het Kleyburgplein in Nieuw-Lekkerland.


Spreekcursus Spaans

alblasserdam • Eurotaal start in januari 2021 een spreekcursus Spaans in Landvast Alblasserdam.

Uitgangspunt van de cursus is dat deelnemers een comfortabel spreekniveau bereiken door veel te converseren. Voor meer informatie of aanmelding: www.eurotaal.com of info@eurotaal.com.


De Kattenmand heeft nominaties nodig voor 500 kilo kattenvoer

nieuw-lekkerland • Kattenasiel De Kattenmand in Nieuw-Lekkerland heeft de hulp van het publiek nodig om kans te maken op maar liefst 500 kilogram kattenvoer, beschikbaar gesteld door Prins Dierenvoeding.

Om hiervoor in aanmerking te komen is het zaak om zoveel mogelijke nominaties in de wacht te slepen. Nomineren is tot en met vrijdag 18 december mogelijk via de website www.prinspetfoods.nl of via de link op www.facebook.com/kattenmand. Uit alle nominaties kiest de Prins Foundation willekeurig vijf winnaars. Des te vaker een asiel of opvang wordt genomineerd, des te groter is de kans om als een van de gelukkigen uit de bus te komen. De winnaars worden maandag 21 december bekend gemaakt.