• Drechtstreek-trainer Paul Koster.
• Drechtstreek-trainer Paul Koster. Foto: Piet van Beest

Contractverlenging Paul Koster bij vv Drechtstreek

papendrecht • Paul Koster zal ook volgend seizoen hoofdtrainer zijn van het eerste team vv Drechtstreek. Zijn contract is met een jaar verlengd.

Voor de corona-onderbreking kende Drechtstreek met nul punten uit vier wedstrijden een zwakke competitiestart. Voor het bestuur van de Papendrechtse tweedeklasser geen reden om het contract van Koster niet te verlengen.
Ook Rene Noort (tweede elftal) en Mehmet Ipekten (derde elftal) hebben bijgetekend. “Juist in deze bijzondere tijd is het belangrijk om mensen die goed bij onze club passen, langer aan VV Drechtstreek te binden”, vind voorzitter Steven Wierckx. “We kijken dan ook met vertrouwen naar de toekomst en hopen dat de competities snel weer van start kunnen gaan.”

De vereniging is zeer blij dat hiermee een aantal sleutelfuncties voor respectievelijk het 1e, 2e, en 3e selectieteam tot en met het einde van het seizoen 2021/2022 zijn ingevuld.


Mooie opbrengst Alzheimercollecte

alblasserdam • In de week van 2 tot en met 7 november is in Alblasserdam de jaarlijkse collecte voor Alzheimer Nederland gehouden.

Door corona is er door minder mensen gecollecteerd, maar desondanks is het mooie bedrag van 1361,56 euro opgehaald.


Interkerkelijke Vrouwen Ochtend gaat niet door

alblasserdam • Een traditie van 17 jaar wordt in 2021 gebroken: er zal geen 18e Interkerkelijke Vrouwenochtend worden gehouden in Alblasserdam. De reden is het coronavirus.

Het organiseren van een ochtend vraagt een lange voorbereidingstijd en zoals het er nu uitziet zal het niet mogelijk zijn om eind januari een ochtend te houden waarbij ongeveer 250 vrouwen aanwezig zijn. De organisatie heeft er vertrouwen in dat het uiteindelijk weer wél mogelijk zal zijn om samen te komen. Het is ver vooruit kijken, maar toch durven ze alvast een datum te noemen: woensdag 28 januari 2022. Dan hopen ze in de Grote Kerk van Alblasserdam de 18e Interkerkelijke Vrouwenochtend te houden.