• Mariëtte, Sergaysha, Merza en Envy met Annelies Lodder van De Waard en de presentjes.
• Mariëtte, Sergaysha, Merza en Envy met Annelies Lodder van De Waard en de presentjes. Foto: Bert Bons

Wasko-cadeautjes voor senioren

alblasserdam • De kinderen van alle groepen van Wasko Kinderopvang hebben cadeautjes en kunstwerken gemaakt voor de oudere bewoners van De Waard in de Alblashof, de aanleunwoningen aldaar en in De Wielen.

Op donderdag 12 november werden de attenties door vier kinderen van Wasko overhandigd aan de activiteitenbegeleiding van De Waard en aan de bewoners. De cadeautjes zijn ook voor het verplegend personeel, omdat zij extra hard moeten werken in deze coronatijd.
De attenties werden overhandigd door Mariëtte, Sergaysha, Merza en Envy. Activiteitenbegeleidster en vrijwilligerscoördinator Annelies Lodder nam ze voor de ingang van De Waard dankbaar in ontvangst (zie foto hierboven). De kinderen hebben tevens enkele potjes met daarin een zaadje van een plantjes gegeven aan enkele deelnemers van de activiteitenbegeleiding. Dit gebeurde bij het open raam op de begane grond. Daarna belden de kinderen aan bij de bewoners van de aanleunwoningen om aan hen persoonlijk hun zelfgemaakte creaties te overhandigen.