Landvast verzorgt grote online Sinterklaasbingo

alblasserdam • Sociaal cultureel centrum Landvast aan de Haven in Alblasserdam verzorgt op zondag 29 november een Sinterklaasbingo, die geheel online thuis gespeeld kan worden.

De bingokaarten zijn op de website van Landvast te bestellen. Bellen voor een bestelling kan overigens ook. Op zaterdag 28 november kunnen de kaarten opgehaald worden bij Landvast. Er zijn verschillende tijdsloten waarop de bestelling in het ‘wie zoet is krijgt lekkers-tasje’ afgehaald kan worden. Deelnemers kunnen er ook voor kiezen om zelf thuis de bingokaarten af te drukken. Zij krijgen uiterlijk zaterdag 28 november een mail met een link naar de kaarten. Tickets kunnen via de website van Landvast besteld worden via www.landvast.nl/webshop of via 078-6912923.


Open Huis-dagen met Israëlproducten

alblasserdam • In ’t Scheepke aan de Rijnstraat 434 in Alblasserdam worden op dinsdag 24 november en woensdag 25 november twee Open Huis-dagen gehouden met Israëlproducten.

Op dinsdag 24 november van 14.00 tot 16.00 uur en woensdag 25 november van 11.00 tot 17.00 uur kunnen belangstellenden zonder afspraak binnen stappen. Er is voldoende ruimte om afstand te houden. Afspreken kan ook, evenals bezorgen van een bestelling. Dit kan doorgegeven worden via 06-30902370.

Er tijdens de Open Huis-dagen een uitgelezen sortering aan producten van allerlei aard. Met de aankoop van deze producten bij een consulent, steunt men inwoners van Israël. Doordat er nu geen reizen naar Israël zijn, wegens corona, waar velen van afhankelijk zijn, is het voor veel bedrijven zwaar.
Wegens het 40-jarig bestaan van Christenen Voor Israël en het Israël Producten Centrum is er een zegelactie tot 30 november. Op 1 december kunnen spaarders met hun zegelkaart wel of niet vol, terecht in 't Scheepke om de kaart te verzilveren. Dit kan tussen 11.00 en 14.00 uur en daarna tot 16.00 uur tijdens de normale openingstijd. Wie niet in de gelegenheid is om die dag te komen, kan de kaart ingevuld met de zegels sturen naar Wim Fiole, Weversstraat 30, 2951BZ te Alblasserdam.