• Wijkverpleegkundige Paula overhandigt het presentje.
• Wijkverpleegkundige Paula overhandigt het presentje. Foto: Aangeleverd

Rivas Wijkverpleging Papendrecht zet mantelzorgers in het zonnetje

papendrecht • Medewerkers van Rivas Wijkverpleging in Papendrecht hebben mantelzorgers van cliënten deze week verrast met een kleine attentie. Vanwege de Dag van de Mantelzorg op dinsdag 10 november krijgen zij in de week van 4 tot en met 15 november ‘een blik van waardering’, gevuld met pepermuntjes.

Om mantelzorgers extra in het zonnetje te zetten, besloten verpleegkundigen Anneke Verdoes en Wendy Suijkerbuijk de Dag voor de Mantelzorg aan te grijpen. ‘Een presentje krijgen is altijd een leuke verrassing,’ vertellen Anneke en Wendy. ‘Daarnaast vinden we het belangrijk om extra aandacht te vragen voor mantelzorgers. Zij zijn een waardevolle aanvulling op onze zorg voor cliënten.’


Anneke en Wendy benadrukken de onmisbare rol van de mantelzorger. Eén van de mantelzorgers die de verpleegkundigen in het zonnetje gezet heeft, was meneer Diepens. Op woensdag 4 november bezocht wijkverpleegkundige Paula Bakker het echtpaar Diepens. Meneer Diepens zorgt al jaren met veel liefde en toewijding voor zijn vrouw. Hij reageerde verrast en bedankte de zorgverleners voor de attentie.