Afbeelding
Foto: Artur Szczybylo

Dief haalt gevonden armband op

papendrecht • Even waren Gijs en Suzan Stoop uit Papendrecht blij dat hun verloren gouden armband gevonden was, maar later bleek die te zijn opgehaald door een dief.

Mevrouw Stoop was op vrijdagmiddag 30 oktober tijdens het winkelen op winkelcentrum De Meent in Papendrecht haar gouden armband verloren.


Oproep in de Klaroen

Dit sieraad was een bijzonder aandenken voor haar en ze deed een oproep in de Klaroen, zodat de eerlijke vinder de armband terug zou kunnen bezorgen.

“We werden later gebeld door een kassière van de Dirk supermarkt op De Meent dat iemand de armband aan haar gegeven had. Zij had die armband bij de klantenservice gebracht”, vertelt Gijs.


Toen hij daar even later de armband kwam ophalen, bleek die al te zijn opgehaald door iemand anders.


Heel vervelend

“De chef van de winkel en de dame van de klantenservice vonden het heel vervelend en boden hun excuses aan”, vervolgt Gijs. De supermarkt heeft de camerabeelden uitgekeken en zag daarop dat een vrouw op zaterdagmiddag 31 oktober om 14.50 uur de armband kwam ophalen.


Suzan: “Deze mevrouw moet gezien hebben dat iemand de armband bij de kassière gebracht heeft en heeft de volgende dag heel brutaal de armband opgehaald, alsof die van haar was.”


Gijs en Suzan gaan aangifte van diefstal doen bij de politie en hopen dat de dievegge met de camerabeelden gepakt kan worden. “Hopelijk is de gouden armband dan nog niet omgesmolten. Het is een dierbaar aandenken voor ons.”