Gratis opknapbeurt voor gitaren bij Joh. de Heer

sliedrecht • Joh. de Heer muziekinstrumenten aan de Leeghwaterstraat 46/47 in Sliedrecht verzorgt op zaterdag 31 oktober een bijzondere servicedag voor gitaren. In de winkel worden gratis opknapbeurten verzorgd voor het instrument. De aanbieder hoeft enkel snaren naar keuze te betalen en de gitaartechnici van Joh. de Heer zorgen voor de vervanging hiervan. Uiteraard wordt hierbij de gehele gitaar even nagekeken, schoongemaakt en gezorgd voor een perfecte afstelling.

Voor gitaristen die al fanatiek hun hobby uitoefenen zijn er uiteraard leuke mogelijkheden bij Joh.deHeer muziekinstrumenten. Zo wordt de komende periode een Boss RC-30 Loopstation verloot onder deelnemers van de actie. Het assortiment gitaarartikelen is ook wederom flink uitgebreid.

Behalve gitaren heeft Joh. de Heer ook een uitgebreide collectie toetsinstrumenten. Ook slagwerk, bladmuziek en alle mogelijke accessoires zijn aanwezig. Met de firma Dal-Segno is ook een ware specialist op het gebied van blaasinstrumenten in huis.


Mannendag gaat via livestream

regio • Op 7 november 2020 wordt de 22e editie van de Mannendag gehouden. Het is een jaarlijks terugkerend moment van bezinning voor vele mannen. Ditmaal wordt de Mannendag gehouden met een livestream. Het thema is dit jaar ‘Abraham, dé man die God vertrouwde'. Jef De Vriese en Jacques Brunt zijn dit jaar de sprekers. Het evenement kan dit jaar vanwege de covidregels niet doorgaan. "We zullen de mannendag vanuit een studio in Sliedrecht opnemen en rechtstreeks via een livestream uitzenden”, melden de organisatoren, die al jarenlang met veel succes een mannendag verzorgen in Goes. Het doel is om deze rechtstreekse uitzending zoveel mogelijk het karakter te geven van vorige mannendagen. De uitzending op 7 november 2020 start om 09.30 uur en duurt tot ongeveer 15.30 uur. Meer informatie is te vinden op www.zeeuwsemannendag.nl.