• De fraai versierde entree van Boon's.
• De fraai versierde entree van Boon's. Foto: Aangeleverd

Boon's Markt feestelijk geopend

papendrecht • Op winkelcentrum De Markt van Matena in de nieuwe woonwijk in het Land van Matena is op woensdag 7 oktober Boon’s Markt feestelijk geopend.

Klanten komen in de nieuwe supermarkt, die gevestigd is op het nieuwe winkelcentrum de Markt van Matena, binnen in een ‘wereld van vers’. “Elke week hebben we een andere maaltijdsuggestie klaarstaan”, vertelt Meeuwis Oomen van Boon’s Markt. “Alle producten die voor dat menu nodig zijn, staan bij elkaar klaar.” En wie trek heeft in een bakkie koffie, kan deze gratis inschenken tijdens het winkelen.

Het valt op dat Boon’s Markt in Papendrecht staat voor verse, kwalitatieve producten. Direct na de ingang staan een groot plein gevuld met verse groenten en fruit, vers in de winkel bereide pizza’s en maaltijden. In de ambachtelijke slagerij worden vlees en vleeswaren vers gesneden. Diverse vleessoorten worden ook warm aangeboden in de grillcorner.

Ook op de brood- en kaasafdeling komen de heerlijkste geuren de bezoekers tegemoet van producten die elke dag vers worden bereid. Gebak kan men per doosje kopen, maar voortaan ook per stuk. En wie een feestje heeft, kan via de website gebak bestellen.


Alle inwoners van Papendrecht worden uitgenodigd om kennis te komen maken met Boon's Markt en zich op de website van Boon's Markt aan te melden voor de nieuwsbrief, die elke week wordt verzonden. Klanten die hiervoor belangstellening hebben, kunnen zich aanmelden op www.boonsmarkt.nl door in de menubalk (oranje balk) op ‘nieuwsbrief' te klikken.