Afbeelding
Foto:

Seniorenbond De Ertepeller organiseert dagreis naar Zeeland

papendrecht • Seniorenbond De Ertepeller organiseert op dinsdag 20 oktober een dagreis naar Zeeland.

De groep bezoekt een Bolus bakkerij in Kruiningen, waar ze worden ontvangen met koffie/thee en een bolus. Daarna is er een bezichtiging van de bakkerij en rond het middaguur gaat de groep naar Tropical Zoo in Kwadendamme.

Aldaar heeft men vrije tijd om te lunchen en de mooie tuinen en dieren te bewonderen. Aan het eind van de middag gaat men naar het dineradres, waar het driegangenmenu klaar staat.

Kosten voor deze reis zijn 55 euro. Belangstellenden om mee te gaan kunnen een kijkje nemen op de website www.deertepeller.nl of contact opnemen met Sonja ten Brink via 078-6153175. Mailen kan naar stbrink@kpnmail.nl.


Rotterdammer en Papendrechter aangehouden in drugsonderzoek

papendrecht • De politie heeft op zondag 4 oktober in Papendrecht een 21-jarige man uit Rotterdam aangehouden voor het verhandelen van harddrugs. Ook werd een 44-jarige Papendrechter aangehouden voor het bezitten van harddrugs.

Naar aanleiding van meerdere ‘Meld Misdaad Anoniem’ meldingen werd er door de politie een onderzoek gedaan naar dealen van verdovende middelen in Papendrecht. Op zondag 4 oktober werden agenten daadwerkelijk ingezet om de dealer aan te kunnen houden.

Tijdens de actie werd een 21-jarige Rotterdammer op heterdaad aangehouden voor het verhandelen van harddrugs. De koper, een 44-jarige Papendrechter, werd aangehouden voor het bezitten van harddrugs.
Bij de 21-jarige Rotterdammer werden 17 gripzakjes met cocaïne, 4 zakjes met heroïne en een blokje hasj aangetroffen. De drugs werden in beslag genomen. Naast de drugs werd ook een hoeveelheid geld in beslag genomen.