zaterdag 26 september

Kofferbakverkoop op Kleyburgplein
09:00, Nieuw-Lekkerland, Kleyburgplein. Op zaterdag 26 september is er een kofferbakverkoop op het Kleyburgplein in Nieuw-Lekkerland. Van 09.00 tot 12.30 kan iedereen komen om te kopen of te verkopen, uiteraard met inachtneming van de 1,5 meter.Wie wil verkopen kan zich aanmelden bij Schoenmode Anneke.

Het Veterstrikconcert (2+) in Theater De Willem
14:00, Papendrecht, Theater De Willem. De Grote Haay verzorgt op zaterdag 26 september vanaf 14.00 uur het Veterstrikconcert in Theater De Willem aan de Van der Palmstraat in Papendrecht.Het Veterstrikconcert is een echt popconcert voor iedereen die al kan veterstrikken of het nog moet leren. Oude bekende kinderliedjes als Op Een Grote Paddenstoel en In Een Groen Knollenland, afgewisseld met nieuwe liedjes uit Pluk van de Petteflet en Kikker. En tussendoor worden korte verhalen voorgelezen. Zo maakt theatergroep De Grote Haay een feestje voor jong en oud van deze heerlijke voorstelling. Voor meer informatie en kaartverkoop: www.theaterdewillem.nl.

vrijdag 2 oktober

‘Een Leven Samen’ in Theater De Willem
19:30/21:30, Papendrecht, Theater De Willem. In Theater De Willem aan de Van der Palmstraat in Papendrecht wordt op vrijdag 2 oktober ‘Een Leven Samen’ uitgevoerd.Alfred van den Heuvel en anderen spelen Julius en Ina. Zij zijn een jaar of 70 en wonen al een tijdje in een verpleeghuis. Ze delen een leven samen, maar dat weten ze niet meer zo goed. Iedere morgen ontmoeten ze elkaar voor het eerst, hebben ze eindeloze gesprekken en worden ze verliefd. En ’s avonds nemen ze afscheid en vergeten elkaar weer. Een bitterzoete, intieme en liefdevolle musical met Doris Baaten, Alfred van den Heuvel, Alexandra Alphenaar en Ara Halici.De uitvoeringen zijn om 19.30 uur en 21.30 uur. Meer info en kaartverkoop: www.theaterdewillem.nl.

donderdag 8 oktober

Jandino Asporaat met Opgefokt in Theater De Willem
19:30/21:30, Papendrecht, Theater De Willem. Jandino Asporaat verzorgt op donderdag 8 oktober om 19.30 en 21.30 uur uitvoeringen van Opgefokt in Theater De Willem aan de Van der Palmstraat in Papendrecht.“Wen er maar aan, dit is het nieuwe normaal.” Jandino had nooit gedacht dat hij het ooit zou zeggen, maar vroeger was alles beter. Hij is er klaar mee, hij laat zich niet langer opfokken. Hij gaat liefhebben als zijn moeder en feesten als zijn vader. Lachen als zijn opa, koken en vreten als zijn oma. Kortom: lekker leven, ze zoeken het maar uit.Voor meer informatie en kaartverkoop: www.theaterdewillem.nl.

vrijdag 9 oktober

Muziek vol tegenstellingen met kamerkoor Canticum Amicorum
19:30/21:00, Alblasserdam, Havenkerk. Kamerkoor Canticum Amicorum uit Hardinxveld-Giessendam voert op vrijdag 9 oktober het programma ‘Spannende Contrasten’ uit in de Havenkerk van Alblasserdam.Tijdens het concert staan tegenstellingen centraal: donker/licht, kruisiging/opstanding, verdriet/blijdschap, levenseinde/levensvreugde. Er zal muziek klinken van onder andere J.S. Bach, Thomas Tomkins, Maurice Greene, Antonio Lotti en Jan Pieterszoon Sweelinck.Het koor staat o.l.v. dirigent Patrick van der Linden en wordt begeleid door organist Gerben Budding. Door de coronamaatregelen is er minder publiek toegestaan. Het programma wordt daarom twee keer uitgevoerd: om 19.30 en om 21.00 uur. Reserveren is verplicht. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.canticumamicorum.nl.

Francesco Daniel met I Want More in De Willem
20:15, Papendrecht, Theater De Willem. Francesco Daniel verzorgt op 9 oktober een optreden in Theater De Willem aan de Van der Palmstraat in Papendrecht. Meer info elders op deze pagina.